Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Δια-βολές κατά ριπάς

Δεύτερος γεμιστήρας
σχολίων
• Επιτέλους, ύλη για τη Στήλη. Αφού οι σκοπευτές μας, εκτός ελάχιστων, δεν προπονούνται στον Ε.ΣΚ.ΟΘ. και αγώνες δεν γίνονταν η Στήλη έμεινε άνυδρη και δεν μπορούσε να καρποφορήσει. Κάποια βλάστηση φάνηκε με τους αγώνες της Σταυρούπολης.
• Τρομερά θορυβώδης και οχληρή ήταν και πάλι η αποστολή μας και πάλι με τους «συνήθεις ύποπτους» να τραβούν τα βλέμματα και τις παρατηρήσεις. Και πάλι βεβαίως με τον Αρχηγό της αποστολής μας να ζητάει συγγνώμη ακόμη και από τις φωτογραφίες στους τοίχους του Σκοπευτηρίου.
Οι Καλαμαριώτες σκοπευτές έκλεψαν την παράσταση.
• Ο Κώστας Ορφανίδης οραματίστηκε στην πίσω αυλή του Σκοπευτηρίου το νέο άθλημα της Πετροβολίας και ανακήρυξε την ίδρυση της σχετικής Ομοσπονδίας. Ε, βέβαια με τόσους που πρόθυμα θα μας λιθοβολούσαν στηρίζεται ακόμη και διεθνής διοργάνωση. Τι θα γίνει όμως που θα θέλουν εμάς για στόχους;
• Τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε ο Ορφανίδης την ώρα που αγωνίζονταν, δεν αφορούσαν θέματα της Επιτροπής Σωτηρίας της Αντιπτέρισης ή το νέο άθλημα, αλλά προσωπικά θέματα όπως άκουσαν και όλοι όσοι εκείνη την ώρα προσπαθούσαν να πυροβολήσουν.
Ο Ορφανίδης πετροβολεί αόρατους εχθρούς στην πίσω αυλή.
• Πανελλήνια διάκριση πέτυχε ο Κώστας αφού όπως μάθαμε είναι ο ένας εκ των δύο μόλις στην ιστορία του Σκοπευτηρίου που πέτυχε το σύρμα του στόχου και το έκοψε καταστρέφοντας προσωρινά τη θυρίδα.
 Ο Αρσένης μπήκε ήδη αγχωμένος στο Σκοπευτήριο, αφού το όπλο του δεν "περνούσε". 
• Σφοδρές παρατηρήσεις δεχθήκαμε και για την αρνητική επίδραση που είχαμε στην επίδοση του σκοπευτή Κορακάκη του Ωρίωνα που βρέθηκε ανάμεσα σε δύο «πιστολάδες» μας που πυροβολούσαν κατά ριπάς στον τοίχο και τον στόχο του. Ο Αρσένης Κωνσταντίνου (αυτός έκανε καλή επίδοση αλλά κουνιόταν πολύ) και ο Γιώργος Φλογενίδης τον έβαλαν στη μέση και τον «έβγαλαν από την μέση». Βεβαίως με την επίδοση που πέτυχε (579) ακούγεται αρκετά αλαζονική η διαμαρτυρία του. Η επίδοση, όπως πιστεύουμε, που επιτυγχάνεται μέσα σε αυτόν τον θόρυβο και την κινητικότητα έχει μεγαλύτερη αξία και εκπαιδεύει τους σκοπευτές στην αυτοσυγκέντρωση. Λέμε τώρα, για να μην πούμε και άλλα συγγνώμη.
Ο Φλογενίδης ρύθμισε το όπλο ώστε να κάνει τον σκοπευτή ταπεινό.
• Ο Αρσένης, ανταγωνιζόμενος με πάθος τον γιο του Φώτη, πυροβολούσε επί τόση ώρα ώστε όταν βγήκε από το Σκοπευτήριο ο μικρός είχε ήδη ορκιστεί φαντάρος.
• Η σέξι εμφάνιση της Ελίζας Σωτηριάδου κράτησε το ενδιαφέρον του Παναγιώτη που περίμενε στωικά πάνω από πέντε ώρες για να αγωνιστεί και να την πάει σπίτι.
Ο Νίκος Βουδούρης παιδεύτηκε πολύ μαζί μας χωρίς να χάσει το χαμόγελο του. 
• Έκλεισε για τη το μεσημέρι η Έκθεση Βιβλίου στην παραλία και ο εκδότης Βασίλης Χρήστου «veni, vidi, vici” αλλά δυστυχώς είχαν φύγει όλοι οι συμπολίτες του στον «μικρόκοσμο του Μπαχά», όπως αποκαλεί την ομάδα μας, για να τον επευφημήσουν. Η προσεγμένη διατροφή, η συστηματική προπόνηση και η διανοητική προπόνηση έφεραν την πρόκριση στον Βασίλη, που πλέον και με σύζυγο Δικαστικό, όπως ευχόμαστε στη Μαρία, θα γίνει ακριβοθώρητος. Η Στήλη του στέλνει επίσης τις ευχές όλων μας για γρήγορη ανάρρωση από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.
• Ο Γιώργος Φλογενίδης ταλαιπωρήθηκε με τη σκανδάλη του όπλου για πολύ ώρα πριν περάσει από τον έλεγχο οπλισμού . Χάρη στην παρέμβαση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη το όπλο πέρασε και ο Γιώργος το «ρύθμισε», όπως είπε, προφανώς για να ρίχνει κάτω από εκατό πόντους και να σε κρατάει ταπεινό.
Αμέσως μετά την υπηρεσία του στον Κυνηγετικό Σύλλογο των Αμπελοκήπων ο Χρήστος ήρθε και διέπρεψε.
• Ο Χρήστος Κυρκενίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την επίδοση που πέτυχε και ο φίλος του καλαθοσφαιριστής του Μακεδόνα Παναγιώτης Παπάζογλου ήταν (και) εκεί για να την πιστοποιήσει. Τώρα που ήρθε και το δελτίο του Στίβου είναι πλέον ένας από τους λίγους που φέτος αγωνίστηκαν ήδη με επιτυχία στα περισσότερα αθλήματα και συνεχίζουν: Χάντμπολ, Μπάσκετ και Σκοποβολή. Θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για εύφημο μνεία και προαγωγή.
• Ο Ντίνος Πεταλωτής προτίμησε να πάει σε ποδηλατικό γύρο στο Πολύφυτο Κοζάνης εκπροσωπώντας τον Ο.Α.Σ.Θ. Στον αγώνα όμως των 50.000 μέτρων έπαθε φούϊτ και σταμάτησε. Ξαφνιάζει συνεχώς ο Ντίνος με τη πολυδαίδαλη δραστηριότητα του και περιμένουμε να βρει χρόνο και για τη Σκοποβολή που παραμέλησε φέτος.
• Και ο Νόντας Φουντουκάκης έμεινε πίσω από την μπάρα στο Καλαμίτσι στοχεύοντας καρδιές αντί για στόχους. Ο Λύσανδρος Παντελίδης και η Αφροδίτη Τσουνίδου, αν και ήρθαν το Σάββατο, δεν μπόρεσαν να περιμένουν και τελικά δεν αγωνίστηκαν. Έτσι Λύσανδρε και Αφροδίτη δεν συντηρείται η πρωτιά και κινδυνεύετε να αποκαθηλωθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου