Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Με μόλις πέντε σκοπευτές στην Ανδρομέδα

    Ο Νόντας Φουντουκάκης το "τανκ" της ομάδας μας
   Πολύ μικρή ήταν αυτή τη φορά η αποστολή μας στους Αγώνες Αεροβόλου Πιστολιού που οργάνωσε και πάλι ο «συμπολίτης» μας σύλλογος της Καλαμαριάς, η «Ανδρομέδα» στο Σκοπευτήριο της Σταυρούπολης. Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου αγωνίστηκαν ο Γιάννης Μπαχάς (καθώς τις επόμενες μέρες συμμετείχε στη Βαλκανιάδα Στίβου Βετεράνων στη Λάρισα μαζί με τον Γιώργο Γεωργούδη) ο οποίος κατέγραψε μια μέτρια επίδοση με 344 πόντους, ο, εκ νέου μαθητής Λυκείου, Νόντας Φουντουκάκης με εξαιρετική επίδοση 370 πόντους και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με νέο ατομικό ρεκόρ 424 πόντους. Το Σάββατο 18/9 αγωνίστηκαν οι δασολόγοι μας Βασίλης Χρήστου που για δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του έπιασε το όριο πρόκρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με επίδοση 450 πόντους και ο Χρήστος Κυρκενίδης με 417.
    Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έκανε νέο ατομικό ρεκόρ
   Δυστυχώς από τους έντεκα σκοπευτές που δηλώσαμε (και μας είχαν ενημερώσει ότι θα αγωνιστούν) συμμετείχαν μόνο οι πέντε και εμφανιστήκαμε ασυνεπείς, όχι όμως και οχληροί αφού όλοι επέδειξαν εξαιρετικό αθλητικό ήθος και φρόνημα στους αγώνες και έλαβαν τα εύσημα από τον διοργανωτή Νίκο Βουδούρη. Την περασμένη φορά κάποιοι μας προσάψαν τη μειωμένη απόδοση των σκοπευτών του Ε.ΣΚ.Ο.Θ.

      Στο εξής η ενημέρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα του τμήματος Σκοποβολής θα γίνεται μέσα από το διαδικτυακό ημερολόγιο μας και την ομάδα του Facebook: ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ και φυσικά μέσα από τον πίνακα ανακοινώσεων της ομάδας στο Σκοπευτήριο και με τηλεφωνική επικοινωνία. Το αυξημένο κόστος και η ασυνέπεια των αθλητών μας καθιστά την παραπάνω αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας επιβεβλημένη. Ευτυχώς, η Σ.Κ.Ο.Ε. δεν επιβάλει, ακόμη, πρόστιμα, όπως η Επιτραπέζια Αντισφαίριση, για τη μη συμμετοχή αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου