Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Με καλούς οιωνούς ξεκίνησε η νέα χρονιά.

    Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Ελίζα Σωτηριάδου στους τελευταίους αγώνες.
   Πρώτος αγώνας για το 2011 για τον Όμιλό μας το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και δώσαμε ηχηρό παρόν με τη συμμετοχή επτά σκοπευτών μας και σημαντικές επιδόσεις. Τους αγώνες διοργάνωσε ο σύλλογος «Ανδρομέδα» Καλαμαριάς στο Σκοπευτήριο της Σταυρούπολης και πήραν μέρος 74 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 15 σωματεία. Έξι ήταν οι σκοπευτές μας που αγωνίστηκαν και κατέγραψαν τις παρακάτω επιδόσεις (με άριστη επίδοση τους 600 βαθμούς):
 1. Χρήστου Βασίλειος 470, (15ος).
2. Κωνσταντινίδης Παναγιώτης 458, 16ος).
3. Κωνσταντίνου Αρσένης 450, (17ος).
4. Κυρκενίδης Χρήστος 431, (18ος).
5. Μπαχάς Ιωάννης, 383, (19ος).
6. Φουντουκάκης Νόντας 290, ( 20ος).
    Ο Φώτης Κωνσταντίνου στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Παίδων του 2010 στη Βάρνα.    
    Να σημειώσουμε πως ο πρωταθλητής μας, στο Μοντέρνο Πένταθλο, Φώτης Κωνσταντίνου πήρε για πρώτη φορά μέρος σε επίσημο αγώνα με τα χρώματα του Ωρίωνος, όπου πλέον μεταγράφηκε, άνευ συναγωνισμού και κατέγραψε επίδοση 520. Για ακόμη μια φορά η Διοίκηση του Ελλάνιου απέδειξε ότι επιδιώκει την μεγαλύτερη αξιοποίηση των αθλητών της χωρίς να προσβλέπει σε ανταλλάγματα και προχώρησε σε παραχώρηση του καλύτερου σκοπευτή του στον συμπολίτη σύλλογο. Ο Φώτης Κωνσταντίνου αναδείχθηκε το 2010 δευτεραθλητής, με τον Ελλάνιο Δία, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Μοντέρνου Πεντάθλου που έγινε στη Θεσσαλονίκη και κατέκτησε και το «Κύπελλο Άνοιξης 2010» στην κατηγορία του.
    Η Ελίζα Σωτηριάδου με εξαιρετικό στυλ.  
     Στους αγώνες συμμετείχε και η νεανίδα σκοπεύτρια μας Ελίζα Σωτηριάδου που βρέθηκε εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη, καθώς σπουδάζει στη Χίο, και πέτυχε επίδοση 266 (στα 400) και κατέκτησε την έβδομη θέση. Η νεαρή αθλήτρια, και του Μοντέρνου Πεντάθλου, είναι η πρώτη για τον Σύλλογό μας που κατέκτησε μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων μέσα στο 2010 σε αγώνες που διοργάνωσε και πάλι η Ανδρομέδα.
   
     Ο νέος σκοπευτής μας Γιάννης Ιωαννίδης.
   Οι προπονήσεις του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στο ανακαινισμένο σκοπευτήριο του Ε.ΣΚ.Ο.Θ., στην οδό Τομπάζη 18, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 19:00-23:00. Οι νέοι έφηβοι και νεανίδες σκοπευτές μας θα αγωνιστούν μόλις ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους και εκδοθεί το δελτίο τους από την ΣΚ.Ο.Ε.

Προπόνηση και σωστή διατροφή το μυστικό του Βασίλη Χρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου